Over ons
Sani Advies is leverancier van badkamer meubilair en adviseert badkamer showrooms in geheel Nederland
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Over ons

ideavit
GEDREVEN DOOR PASSIE

Eelke Keersemaker is de gedreven eigenaar van Saniadvies.nl en is met ruim 13 jaar ervaring met veel passie werkzaam in de sanitair branche.

 

In 2012 is Eelke Saniadvies.nl gestart vanuit de gedachte om onderscheidende merken en producten, die nog nauwelijks in de Nederlandse sanitair branche verkrijgbaar zijn, op de markt te brengen. Saniadvies.nl voert op dit moment o.a. de merken Ideavit sanitair, Giulini kranen en Xilon badkamermeubilair.

 

Naast het leveren van kwaliteitsproducten kan Saniadvies.nl uw bedrijf ook adviseren over de winkelindeling, het assortiment en eventueel ook de inrichting van uw showroom of gedeelten daarvan verzorgen. Sanitair is onze passie en door onze jarenlange ervaring zijn we er ook goed in!

LEVERING

In 2012 is Eelke gestart met Saniadvies.nl vanuit de gedachte om onderscheidende merken en producten, die nog nauwelijks in de Nederlandse sanitair branche verkrijgbaar zijn, op de markt te brengen. Saniadvies.nl voert op dit moment o.a. de merken Ideavit sanitair, Giulini kranen en Xilon badkamermeubilair.

 

Saniadvies.nl is zeker geen dozenschuiver, maar denkt met u mee. Saniadvies.nl levert u volledige commerciƫle ondersteuning en goede aftersales.

giulini1
xilon
ADVISERING EN ONDERSTEUNING

Naast het leveren van kwaliteitsproducten kan Saniadvies.nl uw bedrijf ook adviseren over de winkelindeling, het assortiment en eventueel ook de inrichting van uw showroom of gedeelten daarvan verzorgen. Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk is Eelke in staat met zijn professionele & transparante advieswerkzaamheden uw doelstellingen te realiseren. Samen creƫren we uw ideale badkamer!

 

Sanitair is onze passie en door onze jarenlange ervaring zijn we er ook goed in!

 

Interesse? Bel Saniadvies.nl voor een goed gesprek over sanitair, 06-39814730 of mail naar info@sani-advies.nl.

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!